In mijn keuken kun je het plezier van samen zijn en samen koken ontdekken, om zo ook een stapje dichterbij de natuur te komen.
Terug naar de keuken gaan is een nobel en belangrijke actie die we kunnen doen voor onszelf en onsgezin. Ik zou je graag willen helpen met het laten zien dat het simpel kan zijn, dat je veel voldoening er uit kunt halen en vooral dat… “alles kan”! We zoeken geen perfectie, maar we volgen onze gevoel. Ik ben namelijk geen chef, maar een vrouw die creatief met eten, en het leven :-), omgaat.
Ik het kader van de campagne MAAK KANKER KANSLOOS organiseer ik workshops bij de EKO PLAZA (Nieuwe Binnenweg 240, Rotterdam) op dinsdag 22, 29 Mei, 5,12,19 Juni, 14:00 uur. Kosten 20 euro/pp. We bakken samen een “Blije Appel Taart” gemaakt met gehele plantaardige (biologisch/biodynamisch) ingrediënten: appels, rozijnen, kaneel, citroen schil, sinaasappelsap, volkoren spelt meel, amandelen, walnoten, olijf olie en natuurlijke bakpoeder op basis van wijnsteen. De waarde van deze taart is 17.50 euro’s en je kunt het na de workshop naar huis nemen. Mee doen? Stuur een mail naar info@deblijetaart.nl.
Als je blije taarten met vrienden zou willen bakken onder mijn begeleiding, neem met mij contact op. We kunnen samen een programma opstellen. Er zijn eindeloos variaties op “blije taarten”, zoet en hartig! Kijk eventueel naar mijn Instagram profiel @byebyesalsiccia voor inspiratie.